WebzCloud Käyttöehdot

1. Yleistä
Tilaamalla WebzCloudin palveluita, hyväksyt nämä käyttöehdot. Olet vastuussa, että palvelusi noudattaa kaikkia tuotteeseen sovellettavia lakipykäliä, vaatimuksia sekä määräyksiä. Palvelun tulee noudattaa myös täysin Suomen lakia. Mikäli et hyväksy käyttöehtojamme, et voi tilata tai käyttää palveluitamme.
2. Tuotteen peruuttaminen
Mikäli perut tai lopetat tuotteen tilauksen, tuote on voimassa maksetun ajan seuraavaan maksupäivään asti eikä rahoja palauteta maksetusta tilauksesta. WebzCloudilla on myös täysi oikeus perua tilaus, mikäli näemme sen tarpeelliseksi.
3. Tuotteessa ilmenee ongelmia
Mikäli tuote ei toimi toivotulla tavalla, sinun tulee ottaa yhteyttä WebzCloudin asiakaspalveluun. WebzCloud on vastuussa vain palvelimen päällä pitämisestä, eikä WebzCloud ole vastuussa asiakkaan omien järjestelmien ylläpidosta.
4. Varmuuskopiointi
WebzCloud tarjoaa osalle tuotteistaan varmuuskopiointipalvelua, jonka tavoite on edistää varmuuskopiontien ottoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme vastuussa varmuuskopioinnista, joten vastuu varmuuskopioiden säilyttämisestä ja ottamisesta on asiakkaallamme.
5. Tekniset viat
WebzCloud ei ole vastuussa teknisten vikojen aiheuttamista ongelmista, kuten mahdollisen liiketoiminnan keskeytymisestä tai datan menettämisestä. WebzCloud tarjoaa teknistä tukeaan ja lupautuu korjaamaan tekniset viat vähintään 30 päivän kuluessa, mikäli ne koskevat WebzCloudin maksujärjestelmää tai hallintapaneeleja.
6. Muutokset käyttöehtoihin
WebzCloudilla on täysi oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta ja tehdyt muutokset tulevat voimaan myös asiakkailla, jotka ovat sopimuksen jo aikaisemmin hyväksynyt. Mikäli asiakas ei hyväksy tehtyjä muutoksia, hänen tulee lopettaa tuotteen käyttö välittömästi.
7. Maksutavat
Maksutavoiksemme käyvät
-PayPal
-VismaPay