WebzCloud Tietosuojaseloste

WebzCloud tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n sekä nykyisen yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste on laadittu henkilötietolain 10 §:n mukaan.
Päivitetty 28.8.2022

1. Rekisterinpitäjä

JII2 Group Oy, 3264640-4

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Jimi Kivioja
[email protected]

Tietosuojavastaava:
[email protected]

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käytämme henkilötietoja hallinnointiin ja sisäiseen markkinointiin. Tarvittaessa tietojen luovuttaminen tapahtuu henkilötietolain 8 §:n puitteissa.

4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä säilytetään seuraavia tietoja:
Nimi
Sähköposti
Yrityksen nimi
Osoite
Puhelinnumero
IP-osoite
Selaimen evästeiden kautta kerättävät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan itse luovuttamat tiedot rekisteröinnin tai oston yhteydessä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumusta. Tietojen luovuttaminen ulkopuolisille tarvittaessa tapahtuu henkilötietolain 8 §:n puitteissa
Tietoja luovutetaan EU:n tai ETA:n ulkopuolelle seuraavissa tilanteissa:
PayPal Inc.
Luovutuksen tarkoitus: Maksutapahtumien käsittely
Luovutettavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, maksukortin tiedot ja tarvittavat selainevästeet
Tietosuoja: www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full
Muissa tapauksissa tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Henkilötietojen suojauksen periaatteet

Asiakirjat säilytetään lukitussa tilassa jonne pääsy on rajoitettu vain niille työntekijöille joilla on korkein oikeus käsitellä aineistoja. Tietojen hävittäminen tapahtuu silppuroimalla ja tämän jälkeen polttamalla.
Sähköisiin tietoihin pääsy on rajoitettu vain niille työntekijöille joilla on siihen oikeus. Rekisterinpitäjä huolehtii tietoturvasta ja siitä, että tietoihin ei pääse käsiksi tahot joille tieto ei kuulu. Tietoja säilytetään raudalla, johon vain osalla työntekijöistä on pääsy, joilla on oikeudet huoltaa laitteistoa. Palvelimet ovat suojattu palomuurilla ja laitteistoon ei pääse käsiksi, sillä ne ovat lukitussa tilassa jossa on kulunvalvonta. Palvelimet sijaitsevat TNNet Oy:n palvelinsalissa Jyväskylän Kanavuoressa.
Vanhan raudan kuten kiintolevyjen hävittämisessä tuhoamme laitteiston, jotta siitä ei saa luettua tai koottua tietoja jolloin ne voisivat joutua vääriin käsiin.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisterinpitäjän järjestelmiin on tallennettu. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein.
Rekisteröidyn oikeus vaatia tietojen oikaisemista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rekisterinpitäjä oikaisee ilman aiheetonta viivytystä rekisteröityä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot. Ottaen huomioon tarkoitukset, joihin tietoja käsiteltiin, rekisteröidyllä on oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä, muun muassa toimittamalla lisäselvitys.
Rekisteröidyn oikeus vaatia tietojen poistamista sekä oikeus peruuttaa antamansa suostumus

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä itseään koskevat henkilötiedot tietyin edellytyksin, esimerkiksi tilanteessa, jossa henkilötietojen käsittelyn perustetta ei enää ole tai rekisteröity peruuttaa antamansa suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Jos suostumuksen peruutuksen yhteydessä käsittelylle ei ole muuta perustetta kuin suostumus, rekisterinpitäjän on tällöin poistettava rekisteröidyn henkilötiedot.

Oikeutta tietojen poistoon ei ole tietyissä laissa säädetyissä poikkeuksissa, esimerkiksi kun tietoja käsitellään lakisääteisen tehtävän suorittamiseksi.
Rekisteröidyn oikeus vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun rekisteröity odottaa rekisterinpitäjän vastausta tietojensa oikaisemista tai poistamista koskevaan pyyntöön.
Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Siltä osin, kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään rekisteröidyn antaman suostumuksen tai toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
Rekisteröidyn oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä tiettyjen käsittelyperusteiden osalta, kuten profiloinnissa ja suoramarkkinoinnissa.
Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.
Yhteyshenkilö rekisteröidyn oikeuksiin liittyvissä asioissa on tietosuojavastaava, yhteystiedot selosteen kohdassa 2.

10. Visma Pay

Maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy Y-tunnus 2486559-4)
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta